El fet de tenir el nostre propi obrador ens dóna molta llibertat a l'hora de preparar la comanda completament personalitzada. Nosaltres oferim tres tipus de tallat bàsic:
-Sencer o només partit pel mig
-Tallat estàndard, on cuixes i espatlles queden senceres i costelles i mitjanes tallades
-Tot tallat
A partir d'aquí, la gent ens demana diferents variacions en funció de la manera en què el cuinaran. Hi ha qui vol espatlles i/o cuixes marcades amb dos o tres talls. Hi ha qui vol els panys de costelles i mitjanes sencers per a fer al forn. Hi ha qui vol espatlles senceres i cuixes tallades, o al revés. Nosaltres ens adaptem a tot.
Evidentment a l'hora de cuinar-lo les varietats encara són més grans: arrebossat, al forn, a la graella, amb trumfes, amb xocolata, amb oli, pebre i sal... Aquí us deixem una mostra dels cabrits de l'any passat.
I si bé és cert que hi ha infinites maneres de cuinar un bon cabrit... el resultat sempre serà el mateix!!!
Moltes gràcies a tota la gent que ens van cedir les fotos dels seus plats cuinats!! Aquest any en volem més!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada