Les nostres cabres tornaran a casa a finals de setmana. Han passat tot l'estiu -i part, doncs, de la seva gestació- a la muntanya, entre el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la seva zona perifèrica, en especial a la Vall del Gerber. Amb la seva arribada, començarà una nova temporada per nosaltres, aquest any més especial que mai, ja que ho tenim tot a punt per tal de poder elaborar els nostres propis productes làctis (matons i formatges) a més de continuar servint cabrit durant la temporada nadalenca com hem fet ja els últims anys.
|
A la Vall del Gerber |
Ja fa uns anys que vam decidir apostar per la cria de cabres de Raça Pirenaica, raça autòctona en perill d'extinció. És cert que aquesta raça s'ha usat tradicionalment per a la cria de cabrit, tot i estar considerada de doble aptitud. A Girola hem volgut revaloritzar la seva aptitud lletera i elaborar els nostres formatges amb llet de cabra pirenaica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada