divendres, 2 de desembre del 2016

I TU, COM CUINARÀS EL CABRIT?

Durant el proper pont de la Immaculada i de cara a la temporada de Nadal, Cap d'Any i Reis servirem una cinquantena de cabrits. Gran part de la gent que ens ha fet comanda és repetidora. De tota la nostra clientela d'aquest Nadal només hi ha set persones que ens hagin demanat cabrit per primera vegada, la resta ens en demana cada any. Això ens fa sentir molt contents i orgullosos de la feina ben feta!!

El fet de tenir el nostre propi obrador ens dóna molta llibertat a l'hora de preparar la comanda completament personalitzada. Nosaltres oferim tres tipus de tallat bàsic:

-Sencer o només partit pel mig
-Tallat estàndard, on cuixes i espatlles queden senceres i costelles i mitjanes tallades
-Tot tallat

A partir d'aquí, la gent ens demana diferents variacions en funció de la manera en què el cuinaran. Hi ha qui vol espatlles i/o cuixes marcades amb dos o tres talls. Hi ha qui vol els panys de costelles i mitjanes sencers per a fer al forn. Hi ha qui vol espatlles senceres i cuixes tallades, o al revés. Nosaltres ens adaptem a tot.

Evidentment a l'hora de cuinar-lo les varietats encara són més grans: arrebossat, al forn, a la graella, amb trumfes, amb xocolata, amb oli, pebre i sal... Aquí us deixem una mostra dels cabrits de l'any passat. 












I si bé és cert que hi ha infinites maneres de cuinar un bon cabrit... el resultat sempre serà el mateix!!!



Moltes gràcies a tota la gent que ens van cedir les fotos dels seus plats cuinats!! Aquest any en volem més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada