dimarts, 13 de desembre del 2016

QUÈ FEM AMB LA SALA DE DESFER?

OBRADORS POLIVALENTS PER A L'ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS

Estem molt contents de poder participar com a ponents demà, 14 de desembre, en aquestes jornades que tindran lloc a Sort a partir de les 09:00.


Anem a la jornada a explicar la nostra experiència personal. En el nostre cas quan vam decidir fer una formatgeria volíem reservar també un espai diferenciat per tal de poder tenir una sala de desfer, encara que el seu ús sigui molt reduït com a tal per la breu temporalitat dels nostre producte carni. D'aquesta manera ens és útil l'escorxador de Sort. Si no puguessim tallar cada canal a gust del consumidor, no ens serviria de res poder sacrificar els animals a Sort. Ens hauríem de conformar amb carregar-los vius en un camió sense conéixer-ne el destí final. Tenir la sala de desfer, ens permet adaptar-nos -com ja us hem explicat en alguna altra entrada- a les exigències de cada comanda i poder d'alguna manera, tancar el cicle de la nostra expolotació personalitzant la venda directa. 

Les jornades també ens permetran veure com s'estan enfocant les creacions d'obradors compartits. En una comarca com la nostra, aquests espais polivalents poden afavorir la dinamització territorial i econòmica a través de la producció local de baix impacte. 
Se'ns presentaran diferents exemples d'espais polivalents on s'hi poden desenvolupar diverses activitats productives: carn, melmelades, conserves, sucs...

Si sou productors o voleu ser-ho, si feu producció càrnia o teniu excedent d'hort i voleu fer conserves, etc. aquesta jornada us pot obrir noves perspectives. És gratuïta però cal inscripció prèvia omplint el següent formulari: 

https://goo.gl/forms/sFL5QmKCmJH9r9Jf1

Fins demà!

1 comentari:

  1. How to make money with tips from a tipster - Work Mamake Money
    I do not even know how a tipster can profit from his predictions, but with a tipster 1xbet and a bookmaker, what I am missing is หาเงินออนไลน์ his choegocasino

    ResponElimina