dimecres, 2 de novembre del 2016

NOVA EDICIÓ DE L'ESCOLA DE PASTORS/ES

Comença la selecció d'aspirants per a la novena edició de l'escola de pastors/es de Catalunya!!

A Girola ens enorgulleix col·laborar amb l'Escola de Pastors. Ens agrada fer difusió dels seus actes, ens agrada molt que comptin amb nosaltres i que ens visitin quan l'escola ha començat, ens ha agradat MOLTÍSSIM la primera experiència d'acolllir una pastora en pràctiques, ens agrada que vinguin a fer classes pràctiques a la nostra granja, ens encanta quan ens conviden a visites per conéixer realitats d'explotacions tan catalanes com, aragoneses, basques, navarres, franceses... fan una feina de base extraordinari i treballen dia a dia per dignificar realment la pagesia, sempre amb idees noves, sempre amb una empenta que encoratja!

Des d'aquí volem felicitar l'Associació Rurbans, Obrador Xisqueta, mOntanyanes... són sempre elles, per molt que canviïn de nom!! I els estem també molt agraïts per totes les vegades que ens han convidat a participar en diferents històries, totes les experiències ens han dut fins on som!

Per això estem encantats d'ajudar a fer difusió de la Novena Edició de l'Escola de Pastors de Catalunya:

Es poden trobar les Bases de l’Escola  2017 aquí. Allà hi ha tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Es recomana de llegir-ho atentament. Davant de qualsevol dubte feu arribar un correu-e a: info@rurbans.org  o feu una trucada a: 973 620 977
Per poder presentar-se a l’Escola de Pastors s'ha d’omplir la sol·licitud oficial 2017 que també trobareu en aquest enllaç i a la mateixa web de l'escola. Omplir-la us costarà poc temps, PERÒ, també es recomana que l’ompliu a consciència i doneu el màxim d’informació possible.
Aquest és el primer filtre que es passa per accedir a l’escola de pastors. A través d’aquesta sol·licitud l'escola valora si l'aspirant pot passar a la fase d’entrevistes o no.
Aquesta informació serà valorada per una comissió d’avaluació que estarà format per 1 pagès/a participants a l’Escola,  1 membre de l’equip tècnic de l’Escola Agrària del Pallars, 2 membres de les delegacions,  1 membre de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors i 2 persones de l’equip tècnic de l’Escola de Pastors de Catalunya.
La data límit per rebre les vostres sol·licituds és el proper 28 de novembre de 2016 a les 15h.
Que tingueu molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada